Tuftaus

Tuftaus on hauska ja helppo käsityötekniikka, joka mahdollistaa ikään kuin piirtämisen langoilla tuftausneulan avulla. Olen suunnitellut useita tuftaustöitä kurssituotteiksi Taitojärjestölle ja Taito Lapille. Lisäksi suunnittelemiani tuftaustöitä voi ostaa tee-se-itse -tarvikepaketteina kotona tehtäväksi tai lahjaksi käsityöharrastajalle. 

Kotimetsä -tuftattu tyyny - Taitojärjestö

Kotimetsä -tuftattu tyyny - Taitojärjestö - Karoliina Erkinjuntti - Kuva Hilja Mustonen
Kotimetsä -tuftattu tyyny - Taitojärjestö - Karoliina Erkinjuntti - kuva Hilja Mustonen
Kotimetsä -tuftattu tyyny - Taitojärjestö - Karoliina Erkinjuntti - kuva Hilja Mustonen

Kuvat: Hilja Mustonen

Tuftattu Kotimetsä -tyyny

Kotimetsä -tuftattu tyyny syntyy tuftaustekniikalla. Malli sai inspiraationsa lapsuuteni kotimetsistä, joissa puut näyttivät suurilta ja hassuilta tuulessa huojuvilta olennoilta. Suunnittelin Kotimetsän Taitojärjestölle kurssituotteeksi ja mallia onkin tuftattu mukavasti taitoyhdistysten kursseilla ympäri Suomen.

Kiinnostaisiko sinua tuftata oma Kotimetsäsi?

Rovaniemi -tuftattu tyyny - Taito Lappi

Rovaniemi -tuftattu tyyny - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti

Tuftattu Rovaniemi -tyyny

Rovaniemi -tyyny syntyi ajatuksesta luoda modernilla ja trendikkäällä käsityötekniikalla kotiseuturakkautta nostattava tuote. Rovaniemi -tyynyä on tuftattu Taito Lapin tuftauskursseilla jo useita kymmeniä ja tyynyn voi hankkia myös tarvikepakettina itse kotona tuftattavaksi.

Lapin marjat -tuftattu taulu - Taito Lappi

Pihahuut -tuftattu taulu - Taito Lappi

Tuftatut taulut

Lapin marjat tai Pihapuut -taulun voit valmistaa itsellesi joko Taito Lapin järjestämillä tuftauksen lyhytkursseilla tai itse kotona Taito Shop Rovaniemen myymälästä hankitusta tarvikepaketista. Tarvikepaketti sisältää tarvittavat materiaalit ja ohjeen työn valmistamiseen. Lisäksi tarvitset tuftausneulan.