Rovaniemi -tuotteet

Olet saattanut ehkä törmätä Rovaniemi -tuotteisiin jo aiemmin. Voin ilokseni sanoa, että olen tullut tunnetuksi todellisena Rovaniemi ambassadorina, joka vie kotiseuturakkautta henkivillä tuotteillaan Rovaniemen ilosanomaa eteenpäin maailmalla. Rakkaus omaa kotikaupunkiani kohtaan sai minut suunnittelemaan ensimmäiset Rovaniemi tuotteeni vuonna 2015 ja sillä tiellä olen jatkanut siitä asti. Ensimmäinen Rovaniemi -aiheinen teokseni oli seinämuraali Cafe & Bar 21:n terassille, josta lähti innoitus Rovaniemi -aiheisiin käyttötuotteisiin. Nykyään kahvilasta löytyy pieni shop in shop Rovaniemi -tuotteilleni, sinne kannattaa siis suunnata ostoksille, jos haluat palan Rovaniemeä kotiisi tai viedä lahjaksi. Rovaniemi -kaupunkikuvitukseni on jatkanut matkaansa myös erilaisiin käsityötuotteisiin, kuten tuftaus- ja neuletuotteisiin, näitä voit löytää toisesta paikallisesta yrityksestä Taito Lapista!

Jos olet kiinnostunut Rovaniemi tuotteista omalle yrityksellesi, niin ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan teille ikioma Rovaniemi -tuote!


Rovaniemi -huopa - Taito Lappi & Cafe & Bar 21

Rovaniemi -huopa, musta - Karoliina Erkinjuntti - Laura Laivamaa - Taito Lappi - Cafe & Bar 21 - kuva Pauli Turpeenniemi
Rovaniemi -huopa, beige - Karoliina Erkinjuntti - Laura Laivamaa - Taito Lappi - Cafe & Bar 21 - kuva Pauli Turpeenniemi
Rovaniemi -villahuopa - Lapuan Kankurit - Taito Lappi - Cafe & Bar 21 - Karoliina Erkinjuntti - Laura Laivamaa - kuva Pauli Turpeenniemi

Kuvat: Pauli Koivula

Rovaniemi -villahuopa

Rovaniemi -villahuopa syntyi yhteistyössä toisen paikallisen suunnittelijan Laura Laivamaan kanssa. Huovassa kaupunkikuvitukseni yhdistyy Lauran pohjoiseen kädenjälkeen. Huovat on kudottu Lapuan kankureiden kutomossa laadulla ja vuosikymmenten ammattitaidolla. Huopa tuotettiin yhteistyössä paikallisten yritysten Taito Lapin ja Cafe & Bar 21:n kanssa.

Rovaniemi -villahuopa punainen - Karoliina Erkinjuntti

Nyt myynnissä myös ihana uutuusväri - punainen!

Uusi upea väritys Rovaniemi -villahuopaan on nyt ennakkomyynnissä Taito Lapilla! Huovat toimitetaan viikolla 50, eli jos ostat nyt, ehdit saada tuotteen jouluksi!

Tutustu punaiseen Rovaniemi -villahuopaan täällä!

Rovaniemi -kudottu keittiöpyyhe - Taito Lappi

Rovaniemi -keittiöpyyhe - valko-kaneli - Lapuan Kankurit - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti
Rovaniemi -keittiöpyyhe - valko-musta - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti
Rovaniemi -keittiöpyyhe - valko-kaneli, valko-musta - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti

Rovaniemi -keittiöpyyhe - Taito Lappi

Rovaniemi -keittiöpyyhe syntyi kaveriksi Rovaniemi -villahuovalle. Tässäkin tuotteessa Rovaniemen kaupunkimaiseman kuvitukseni on saanut rinnalleen Laura Laivamaan pohjoista kädenjälkeä. Keittiöpyyhkeet on kudottu Lapuan Kankureiden toimesta laadulla ja ammattitaitodolla Suomessa Lapualla. Koostumus pyyhkeissä on pellava-puuvilla -sekoite. Keittiöpyyhkestä on saatavilla kahta väritystä: tyylikäs valko-musta ja puuterinen valko-kaneli. Keittiöpyyhkeitä myy Taito Lappi.

Rovaniemi -kuosi

Rovaniemi -tuoteperhe, leikkuulauta, pannunalunen, tyyny - Karoliina Erkinjuntti - kuva Pauli Turpeenniemi
Rovaniemi -keittiöpyyhkeet - Karoliina Erkinjuntti - kuva Pauli Turpeenniemi
1 / 4

Kuvat: Pauli Koivula

Rovaniemi -kuosi

Rovaniemi -kuosista on vuosien varrella ollut myynnissä monia erilaisia kodintuotteita useissa eri sävyissä. Kiinnostaako sinua kustomoitu Rovaniemi -kuosi omalle yrityksellesi? Suunnittelen mielelläni yrityksellesi oman värityksen Rovaniemi -kuosiin. Ota yhteyttä alla olevasta linkistä niin jutellaan lisää!

Rovaniemi -kudottu kaulahuivi

Rovaniemi -kudottu kaulahuivi - kansallispuku - Karoliina Erkinjuntti - kuva Pauli Turpeenniemi
Rovaniemi -kudottu kaulahuivi - kansallispuku - Karoliina Erkinjuntti - kuva Pauli Turpeenniemi

Kuvat: Pauli Koivula

Rovaniemi - kudottu kaulahuivi - Taito Lappi

Rovaniemi -kudottu kaulahuivi syntyi yhteistyössä toisen paikallisen suunnittelijan Marjo Hiilivirran kanssa. Rovaniemi -huivi on saanut inspiraationsa Rovaniemen kansallispuvun hamekankaan raitarytmistä ja värityksestä. Huivi ei kuitenkaan ole kansallispuvun virallinen osa vaan päivittäiseen käyttöön tarkoitettu asuste, joka käy sekä miehille että naisille.

Rovaniemi -keraaminen muki - Cafe & Bar 21

Rovaniemi -keraaminen muki, Pentik - Kuva Pauli Turpeenniemi - Cafe & Bar 21 - Karoliina Erkinjuntti
Rovainiemi -keraaminen muki, Pentik - Kuva Pauli Turpeenniemi - Karoliina Erkinjuntti

Kuvat: Pauli Koivula

Rovaniemi -keraaminen muki

Tämä upea Rovaniemi -muki on suunniteltu yhteistyössä paikallisen graafikon Juho Hiilivirran kanssa. Juho suunnitteli Rovaniemi -typografian, joka sai inspiraationsa Rovaniemen rautatieaseman vanhan kyltin fontin muotoilusta. Juhon kanssa yhteistyössä ovat syntyneet myös kuvitukset Rovaniemi -emalimukiin ja Rovaniemi -joulupalloon.

Rovaniemi -koristepallo - Cafe & Bar 21

Rovaniemi -joulupallo - Cafe & Bar 21 - Muurla - Karoliina Erkinjuntti

Rovaniemi -emalimuki - Cafe & Bar 21

Rovaniemi -emalimuki - Cafe & Bar 21 - Muurla - Karoliina Erkinjuntti

Rovaniemi -termosmuki - Cafe & Bar 21

Rovaniemi -tuotteet yhteistyössä Cafe & Bar 21:n kanssa

Olen suunnitellut useita Rovaniemi -tuotteita yhteistyössä Cafe & Bar 21:n kanssa. Tuotteet ovat nyt myynnissä myös juuri avatussa omassa verkkokaupassani! Tuotteet löydät myös Cafe & Bar 21:stä osoitteesta Rovakatu 21, sekä heidän verkkokaupastaan. Ostoksille pääset alla olevista linkeistä!

Rovaniemi -neuletuotteet - Taito Lappi

Rovaniemi -joulusukat, pitkät villasukat - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti - Kuva Pauli Turpeenniemi

Kuva: Pauli Koivula

Rovaniemi -neuletuotteet

Olen suunnitellut useita Rovaniemi -aiheisia neuletuotteita, kuten Rovaniemi -lapaset ja -sukat miehille ja naisille. Ohjeita ja tarvikepaketteja tuotteisiin myy Taito Lappi.

Rovaniemi -lapaset - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti
Rovaniemi -miesten villasukat - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti
Rovaniemi -naisten villasukat, musta/harmaa - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti

Rovaniemi -tuftattu tyyny - Taito Lappi

Rovaniemi -tuftattu tyyny - Taito Lappi - Karoliina Erkinjuntti

Rovaniemi -tuftattu tyyny - Taito Lappi

Rovaniemen voi tuftata nyt myös itse tyynyksi! Taito Lapista voit ostaa joko tarvikepaketin tyynyyn tai opetella tuftaamisen taidon Taito Lapin järjestämillä kursseilla.

Rovaniemi Clothing -vaatetuskuosi - Hiop

Rovaniemi clothing - Karoliina Erkinjuntti - Hiop - Kuva Anna Muotka
Rovaniemi clothing - Karoliina Erkinjuntti - Hiop - Kuva Anna Muotka

Kuvat: Anna Muotka