Kuva: Pauli Koivula

Tietoa minusta

Hei,
olen Karoliina!

Olen rovaniemeläinen muotoilija, kuosisuunnittelija ja kuvittaja sekä esteetikko, joka nauttii kauneudesta. Muotoilijana rakastan käytännöllisyyttä, laatua, sekä uusia oivalluksia. Kotiseuturakkaus, luonto ja sen ihmettely näkyy vahvasti teoksissani. 

Lisäksi suunnittelen erilaisia käsityöohjeita ja -tuotteita. Minulta voit ostaa palveluita erilaisiin suunnitteluprojekteihin. Portfoliostani löydät kattavasti esimerkkejä toteuttamistani projekteista, käy kurkkaamassa. :)

Koulutukseltani olen taiteen maisteri tekstiili- ja vaatetusalalta, sisustus- ja tekstiilimuotoilun koulutusohjelmasta. Olen valmistunut maisteriksi vuonna 2018 Lapin yliopistosta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen myös sisustustekstiiliartesaani.

Tulevaisuudessa olen myös tohtori! Tällä hetkellä teen väitöskirjaa kantaaottavasta kuosisuunnittelusta, eli tutkin, miten kuosisuunnittelun keinoin voi ottaa kantaa erilaisiin ajankohtaisiin ilmiöihin, kuten ilmastonmuutokseen tai sotaan. 

Jos kiinnostuit yhteistyöstä kanssani, tai haluat kuulla lisää jostakin tuotteestani, ota reippaasti yhteyttä oheisen yhteydenottolomakkeen kautta. 

Onko jotakin kysyttävää?